Medestander worden ?

Het project biedt een platform aan een ieder die behoefte heeft om frustratie of betrokkenheid om te zetten in actie.

Ieder met inspiratie en/of energie is van harte uitgenodigd om zijn bijdrage aan dit project te leveren.

De volgende activiteiten vergen aandacht bij het project Vrede Maakbaar?

Fondsenwerving : Opsporen en aanschrijven van sponsoren, omgang met bestaande sponsoren. Het creatief genereren van nieuwe middelen, die de werking van VM ondersteunen.

Media Productie : Voorbereiden van documentaires, contacten met omroeppartners, zoeken naar steun en financiering, waaronder ook (zie hieronder)

Redactie : contacten met personen, die bijdragen aan de inhoud van VM. Doorvorsen bestaand of vers vervaardigd lees- audio- of video materiaal. Samenvoegen van kennis. Overzichten en uittreksels produceren. Uitstippelen van nieuwe lijnen.

Video Montage : Er liggen al tientallen uren digitale video met interviews en stukken documentaire op de plank. De montage is gericht op het destilleren van de essenties, het verzamelen van de leukste / nuttigste stukjes. Ook bescheiden bijdragen zijn van harte welkom, met of zonder ervaring met montage. Montage apparatuur is beschikbaar of wordt beschikbaar gesteld.

Vertalen : als je vaardig bent in Engels, Arabisch, Hebreeuws kun je een belangrijke bijdrage leveren bij bij het meertalig maken van de website of het ondertitelen van documentaire materiaal.

Web Content Management : Het aanvullen, up-to-date houden, strategisch ordenen van de web inhoud. Hetgeschikt maken van video voor het internet.

Vormgeving : Hiervoor bestaat een samenwerking met www.vredepimpbaar.nl

Ideeën: Ideeën in alle vormen en maten, eigen briljante invallen, reacties op de bestaande analyses en aanpak zijn van welkom. Iedereen die zich geroepen voelt kan dus zijn/haar steentje bijdragen.

Geld: is in principe niet beschikbaar voor bovenstaande activiteiten, maar indien er voldoende specifieke fondsen worden gegenereerd zullen die op een eerlijke en vooral transparante wijze verdeeld worden.

Mail ons: info@vredemaakbaar.nl

of Contacteer André Havas

Anjeliersstraat 155

1015 NG Amsterdam

tel: 06 53656880

fax: 0842230810

a.havas@hetnet.nlTerug naar samenvatting van uit te voeren taken binnen Vrede Maakbaar ?…